Bine aţi venit la Centrul European de Informare pentru Mobilităţi!

Centrul european de informare este o platformă unică pentru proiecte de mobilitate de înaltă calitate, oferindu-vă informațiile de care aveți nevoie pentru a organiza o experiență avantajoasă pentru toate părțile implicate.

Pe această platformă web vă punem la dispoziţie informaţii complete, practice şi uşor accesibile privind paşii pe care trebuie să îi urmaţi pentru a organiza un proiect de mobilitate de calitate, cu o explicare detaliată a procedurilor ce îi privesc atât pe beneficiari, dar şi pe organizatorii din instituţiile de trimitere / primire.
Quality in European Mobility Căi spre succes

 

În plus, dorim să facilităm procedura de căutare a partenerilor pe baza unor informaţii clare despre ofertele de plasament şi a unor principii comune privind calitatea proiectelor de mobilitate. Instituţiile înregistrate care au aderat la standardele noastre de calitate se vor conforma procedurilor dezvoltate de echipa noastră pentru a asigura succesul proiectelor de mobilitate şi, de asemenea, şi-au exprimat acordul pentru a fi evaluate de beneficiari la finalul mobilităţii. Rezultatele rating-ului sunt publice atât pentru beneficiari, cât şi pentru organizaţiile care vor dori să se afilieze.
Quality in European Mobility Organizaţii de calitate